
12 ψωμάκια (6 Τυροψωμάκια 6 Ελαιοψωμάκια)
250kcal/Τυροψωμάκι
200kcal/Ελαιοψωμάκι
550γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300γρ Γιαούρτι 2%
20γρ Λάδι
1 Κρόκο αυγού
100γρ Νερό
1 Φακελάκι μαγιά
1/2κ.γλ Ζάχαρη
1/2κ.γλ Αλάτι
1 κόκκινη πιπεριά
200γρ Τυρί φέτα
10 Ελιές
Σε ένα ποτήρι με χλιαρό νερό ρίχνουμε ένα φακελάκι μαγιά και μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη.
Αφήνουμε 3′ να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το λάδι, τη μαγιά, τα μπαχαρικά και πλάθουμε καλά.
Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τις ελιές και τρίβουμε το τυρί.
Στη μία βάζουμε το τυρί και την πιπεριά και στην άλλη τις ελιές.
Πλάθουμε καλά και τα δύο ζυμάρια.
Τα σκεπάζουμε με ζελατίνη και τα αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσουν.
Μόλις διπλασιαστούν χωρίζουμε σε ζυμαράκια και πλάθουμε δίνοντας στρόγγυλο σχήμα.
Αλείφουμε με τον κρόκο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τα ξανασκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 30′ να φουσκώσουν.
Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 30′.