
10 κομμάτια 150kcal/κομμάτι
120γρ Φέτα
2 Μεγάλα Αυγά
120γρ Βρώμη
100γρ Τριμμένο Κασέρι
Βάζουμε την φέτα σε ένα μπολ και με ένα πιρούνι την θρυμματίζουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Παίρνουμε λίγο από το μείγμα, πλάθουμε σε μπαλάκια, με τα χέρια τα πατάμε και δημιουργούμε μια τρύπα στη μέση.
Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ βάζουμε έναν κρόκο και 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αλείφουμε από πάνω τα τυροπιτάκια
Έπειτα τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 30′.
●Στο μείγμα μπορούμε να προσθέσουμε οποιαδήποτε μυρωδικά της αρεσκείας μας, όπως πιπέρι, πάπρικα κλπ.