
Pancakes Μόνο με 3 υλικά
20 λεπτά 4 μεγάλα pancaces
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ρευστό μα ούτε και ιδιαίτερα πηχτό.
Σε αντικολλητικό ευρύχωρο τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και με τη βαθιά κουτάλα που σερβίρουμε τη σούπα (έτσι υπολογίζουμε την ποσότητα του χυλού που χρειάζεται για κάθε pancake) ρίχνουμε χυλό στο τηγάνι.
Προσέχουμε να μη μαυρίσει, αλλάζουμε πλευρά κι όταν πάρει κι αυτή χρώμα, αφαιρούμε από το τηγάνι.