Παγωτό

6 μπάλες  100kcal/μπάλα

 

Παγωτό

Υλικά

4 Μπανάνες

15γρ Κακάο

50γρ Μέλι

60ml Γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

Μόλις βγάλουμε τις μπανάνες, τις πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ μαζί με όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

Σερβίρουμε το παγωτό μας με τριμμένη σοκολάτα.

Σημειώσεις για Παγωτό

  • Στο μείγμα μπορούμε να βάλουμε 30γρ φυστικοβούτυρο ή όποιο άλλο βούτυρο καρπών επιθυμούμε.
  • Αντί για βούτυρο καρπών, μπορούμε να πολτοποιήσουμε, μαζί με όλα τα υλικά, ξηρούς καρπούς.
  • Αν θέλουμε το παγωτό μας πιο γλυκό, μπορούμε να προσθέσουμε γλυκαντικό της αρεσκείας μας, όπως στέβια  ή  ζαχαρίνη.

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest

ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΔΩ