
6 μερίδες 220kcal/ μερίδα
4 Τορτίγιες
6 Αυγά
1 Πράσινη πιπεριά
50γρ κασέρι light
5 Φέτες γαλοπούλα
Αλάτι, Πιπέρι, Ρίγανη
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα στρώνουμε τις τορτίγιες, καλύπτοντας περιφεριακά τα τοιχώματα του ταψιού.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτοντας τα μπαχαρικά μας.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και την γαλοπούλα και μαζί με το κασέρι τα ρίχνουμε στα αυγά.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα μας στο ταψί με τις τορτίγιες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 40′.
●Τα βασικά υλικά της συνταγής είναι οι τορτίγιες και τα αυγά. Από εκεί και πέρα μπορούμε να προσθέσουμε οποιαδήποτε υλικά της αρεσκείας μας.