Κέικ με ινδοκάρυδο

Κέικ με ινδοκάρυδο

12 κομμάτια
120kcal/κομμάτι

Κέικ με ινδοκάρυδο

Υλικά

200γρ Ινδοκάρυδο 

4 Αυγά

200γρ Γιαούρτι

50ml Γάλα

50γρ Μέλι

30γρ Στέβια

1κ.γλ Baking powder

50γρ Κράνμπερι

1 Ξύσμα από 1 λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. 

Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, ρίχνουμε το μείγμα μας και το στρώνουμε ομοιόμορφα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 40′.

Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε σε κομμάτια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Σημειώσεις για Κέικ με ινδοκάρυδο

  • Η στέβια είναι προαιρετική, δίνει επιπλέον γλυκύτητα στο κέικ μας. Μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε γλυκαντικό της αρεσκείας μας.
  • Τα κράνμπερι είναι προαιρετικά. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε, με οποιοδήποτε αποξηραμένο φρούτο της επιλογής μας ή κάποιον ξηρό καρπό.
  • Το ξύσμα από λεμόνι, επίσης είναι προαιρετικό. Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ξύσμα πορτοκαλιού. Η να μη βάλουμε καθόλου

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest

ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΔΩ