
12 κομμάτια
120kcal/κομμάτι
200γρ Ινδοκάρυδο
4 Αυγά
200γρ Γιαούρτι
50ml Γάλα
50γρ Μέλι
30γρ Στέβια
1κ.γλ Baking powder
50γρ Κράνμπερι
1 Ξύσμα από 1 λεμόνι
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, ρίχνουμε το μείγμα μας και το στρώνουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 40′.
Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε σε κομμάτια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.