
14 σοκολατάκια 115kcal/σοκολατάκι
200γρ Ινδοκάρυδο
200γρ Γιαούρτι
50γρ Μέλι
10γρ Στέβια
120γρ Σοκολάτα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Στη συνέχεια χωρίζουμε το μείγμα σε 14 κομμάτια των 30γρ και τους δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε.
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι, βγάζουμε τα κομματάκια καρύδας από την κατάψυξη και τα επικαλύπτουμε με τη σοκολάτα.
Αφού τα επικαλύψουμε, τα αφήνουμε ένα ένα πίσω στο ταψάκι με τη λαδόκολλα μέχρι να σκήρύνει η σοκολάτα.
Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε κατευθείαν!