
Ζελέ με γιαούρτι 4 μερίδες
70kcal/μερίδα
2 Φακελάκια Ζελέ χωρίς ζάχαρη
200γρ Γιαούρτι 2%
120γρ Bluberries
1000ml Νερό
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ένα φακελάκι ζελέ, 200ml βραστό νερό και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε ακόμα 200ml κρύο νερό και ανακατεύουμε.
Έπειτα, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν.
Χωρίζουμε τα μείγμα σε 4 ποτηράκια.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να πήξει ελαφρώς το ζελέ.
Βάζουμε τα bluberries ώστε να σταθεροποιηθούν πάνω στο ζελέ και ξαναβάζουμε τα ποτηράκια για άλλη 1 ώρα στο ψυγείο μέχρι το ζελέ να πήξει τελείως
Όσο το ζελέ είναι στο ψυγείο, σε ένα μπολ ρίχνουμε το δεύτερο φακελάκι με το ζελέ, 300ml βραστό νερό και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα, ρίχνουμε άλλα 300ml κρύο νερό και ανακατεύουμε πάλι.
1 ώρα μετά βγάζουμε από το ψυγείο τα ποτηράκια με το ζελέ και μοιράζουμε σε κάθε ποτήρι το δεύτερο μείγμα με το ζελέ.
Επιστρέφουμε τα ποτηράκια με το ζελέ στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
Μόλις το ζελέ πήξει καλά είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.