
Σοκολατάκια Φιστικιού
15 Σοκολατάκια 140kcal/τεμάχιο
150γρ Χουρμάδες
150γρ Κάσιους
75γρ Πραλίνα φιστικιού
75γρ Σοκολάτα
Σε ένα μπολ αφήνουμε ζεστό νερό αφήνουμε τους χουρμάδες για 5 λεπτά να μαλακώσουν.
Έπειτα, τα αλέθουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με τα κάσιους. Χτυπάμε καλά μέχρι το μείγμα να πλάθεται με τα χέρια.
Σε μία παοθήκη χωρίζουμε το μείγμα μας βάζοντας 15γρ σε κάθε θήκη και πατάμε με ένα κουτάλι, ώστε να πάρει το σχήμα της θήκης.
Ολοκληρώνοντας την παραπάνω διαδικασία ρίχνουμε 5γρ πραλίνα φιστικιού σε κάθε θήκη.
Αφήνουμε στην κατάψυξη για 30′ μέχρι η πραλίνα να παγώσει ελαφρώς.
Στη συνέχεια βγάζουμε από την κατάψυξη και τα καλύπτουμε κάθε γλυκάκι με 5γρ σοκολάτα.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ψυγείο μέχρι η σοκολάτα να σταθεροποιηθεί.