Τυροκούλουρα Βρώμης

Τυροκούλουρα Βρώμης

                     10 κομμάτια 150kcal/κομμάτι

Τυροκούλουρα Βρώμης

Υλικά

120γρ Φέτα

2 Μεγάλα Αυγά

120γρ Βρώμη

100γρ Τριμμένο Κασέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

Βάζουμε την φέτα σε ένα μπολ και με ένα πιρούνι την θρυμματίζουμε.

Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Παίρνουμε λίγο από το μείγμα, πλάθουμε σε μπαλάκια, με τα χέρια τα πατάμε και δημιουργούμε μια τρύπα στη μέση.

Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Σε ένα μπολ βάζουμε έναν κρόκο και 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αλείφουμε από πάνω τα τυροπιτάκια

Έπειτα τα πασπαλίζουμε με σουσάμι. 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 30′.

Σημειώσεις για Τυροκούλουρα Βρώμης

●Στο μείγμα μπορούμε να προσθέσουμε οποιαδήποτε μυρωδικά της αρεσκείας μας, όπως πιπέρι, πάπρικα κλπ.

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest

ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΔΩ